Gym

Område Hämta min plats
Sortera
  • Lägg till plats
  • Visa karta

24FitClub

Hisings Kärra

FITCLUB är en helhetslösning där vi kombinerar god näring, fysisk aktivitet och har väldigt roligt. Det har visat sig att denna kombination är ett mycket effektivt sätt att börja må bättre, kontrollera sin vikt och få mer energi till att orka med vardagens alla göromål.

CrossFit Backaplan

Kvillebäcken

Ta vagnen över bron och träna CrossFit på Hisingen i Göteborg. Varje lördag har vi ett gratis träningspass för alla som vill träffa oss och prova CrossFit

Fitness24Seven

Lindholmen

Välkommen in till oss på Fitness24Seven på Vintergatan 4 i Göteborg, här kan du träna när du vill under dygnet då våra gym alltid står öppna.

Friskis & Svettis

Sannegården

Här kan du träna Gym, Gruppträning och Spinning. Det kompletta gymmet är på 650 m2 fördelat på två våningsplan med stor yta för funktionell träning. Den stora gruppträningssalen rymmer 100 personer och den mindre 25 personer. I spinningsalen har vi 34 cyklar och salen är utrustad med Activio pulssystem.

Friskis & Svettis

Torslanda

Här kan du träna Gym, Gruppträning och Spinning. Det kompletta gymmet är på 800 m2 med stor yta för funktionell träning. Den stora gruppträningssalen rymmer 80 personer och i spinningsalen finns 26 cyklar.

Itrim

Sannegården

Itrim erbjuder ett världsledande program för snabb och varaktig viktminskning, genom en sund kombination av motion, mat och motivation. Allt under ett och

Nordic Wellness

Torslanda Torg

Nordic Wellness Express i Torslanda - öppet dygnet runt och alltid tillgängligt för att du ska lyckas med din träning!

Nordic Wellness

Backaplan

Vår största och första klubb! Träna på Nordic Wellness Backaplan med tillgång till gym, personlig tränare, gruppträning. Vi ger alltid vårt yttersta för din träning.

Nordic Wellness

Vårväderstorget

Nordic Wellness Express Vårväderstorget. Mindre yta, men det finns alltid gym med styrke- och konditionsträningsmaskiner samt fria vikter.

Nordic Wellness

Lindholmen

Träna på Nordic Wellness Lindholmen med tillgång till gym, personlig tränare, gruppträning. Vi ger alltid vårt yttersta för din träning.

Nordic Wellness

Torslanda

Nya Nordic Wellness Torslanda - nyrenoverat, stora ytor och öppet dygnet runt, året runt för alla våra medlemmar!

OCR Ninja Center

Arendal

Sugen på 1500 kvadratmeter adrenalinkick!? Välkommen till Europas största renodlade hinderbanecenter där du kan träna, umgås och ha kul!

Sankt Jörgen Park

Tuve

Njut på Sankt Jörgen Park i Göteborg. Vi erbjuder spa, hotell, konferens, sport club och golf. Anläggningen genomsyras av personlighet, passion och design – Välkommen!

SATS

Eriksberg

På SATS Eriksberg finns ett stort utbud av gruppträning så som Transformer och Hot MOJO® samt personlig träning. Vi har generösa, öppna ytor och barnpassning.

SATS

Torslanda

På SATS Torslanda finns ett unikt och varierat utbud av gruppträning - både i träningslokaler och simbassängen.

STC

Kvillebäcken

STC Backa Entré - 2500 kvm luftiga och ljusa lokaler fyllda med framtidens gruppträningsformer, styrketräning, funktionell träning och ett separat tjejgym.

Puls & Träning

Eriksberg

Puls & Träning, Nära till träningsvärk

TK BJJ

Brämaregården

Bulldog Training Center

Kärra

Anders Dansstudio

Backa

Art of Living Göteborg

Kvillebäcken

The Art of Living is an educational and humanitarian movement engaged in stress-management and service initiatives. The organization operates globally in 152 countries and has touched the lives of over 370 million people.

Artistique Dansskola Göteborg

Lillhagen-Brunnsbo

ARTISTIQUE Dance & Perform för dig som helt enkelt vill mer. DANSSKOLA med erfarna, passionerade & engagerade pedagoger. Kunskap, kvalité och gemenskap är vår styrka!

Backavallen

Lillhagen-Brunnsbo

CTK Clarebergs Tennisklubb

Kärra

Välkommen till CTK. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. Välkommen in!

DFTS Logistics

Arendal

Functional Training TRX - Fitness Studio

Bräcke

Göteborg Cheer & Gymnastik

Kvillebäcken

Göteborg Cheer & Gymnastik har 333 medlemmar. Föreningen Göteborg Cheer & Gymnastiks facebookgrupp, här pratar vi om träningar och annat som rör...

Hisingsbacka Fotbollclub

Lillhagen-Brunnsbo

If Göteborg Team Box

Backa

Kraftkällan, Arendal

Arendal

New Body Fitness Center

Kyo Jiujitsu

Hisingen

Kyo jiujitsu Göteborg

Life Health & Fitness Hisings Backa

Lillhagen-Brunnsbo

Hos oss är du alltid välkommen! Stor som liten, smal som tjock, vältränad som otränad. Alla sorter får plats under vårt tak i fräscha och komfortabla lokaler på 800 m2. Träningsmaskiner av högsta klass och tillräckligt mycket fria vikter så ingen behöver stå utan.

Lillekärrshallen

Kärra

Sporthall i Kärra, i anslutning till Lillekärrsskolan. Förvaltas av Göteborgs Stad. Här finns ljudsystem, utdragbara läktare för 400 personer och ett aktivitetsrum. På plan två hittar du en kafélokal med utsikt över hallen. För mer information: Vill du ha information om hallens bokningsbara tider, hallens storlek och vilka idrotter eller andra typer av aktiviteter du kan använda den till? Du hittar denna information samt regler för bokning i Göteborgs Stads bokningssystem för anläggningar.

Länsmansgårdens idrottsplats

Biskopsgården

Osteopatpraktiken i Väst

Sannegården

Ronin Hombu Dojo

Biskopsgården

Jujutsu - Självförsvar - Motion

Scandic Backadal

Backa

Beläget utmed E6an och nära till centrum. Här kan du utmana familjen i pingis eller slappa i relaxavdelningen. Boka boende på flexibla Scandic Backadal!

Sjömansservice Rosenhill Seamen's center

Bräcke

Svankällans Park

Säve

Torslanda Badmintonklubb

Torslanda

Sedan starten har klubben utvecklats från att vara en motionsklubb till att bli en mer tävlingsinriktad förening för att nu på senare år återgå till att bli en motions-inriktad klubb med fokus på nya unga spelare.

Totum Fitness

Bräcke

Totum Fitness är en personlig och unik fitness studio där din träning tas till helt nya nivåer!

Yoga24 Torslanda

Hjuvik

Åsas Stall

Hisingen